Wasstraat Terneuzen

Dé wasstraat van Zeeland

  • Volledig nieuwe wasstraat
  • Betere velgenreiniging
  • Het beste wasresultaat
  • Kortere wachttijd
  • Overdekt serviceplein

Ontdek de Beste Wasstraat in Terneuzen: Kwaliteit Autowassen voor een Vriendelijke Prijs

Als je op zoek bent naar een plek waar je auto met zorg en kwaliteit wordt behandeld, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je de beste carwash ervaring in de stad. Met onze hoogwaardige producten en de nieuwste technieken, zorgen we ervoor dat uw auto altijd glanst als nieuw. Onze wasstraat in Terneuzen staat bekend om de uitstekende service en kwaliteit. Meld je aan en profiteer van € 5,- korting op jouw volgende wasbeurt.

Schrijf je in en ontvang direct korting!


Onze diensten

Uitstekende Carwash in Terneuzen

Onze carwash in Terneuzen is uitgerust met de nieuwste technologieën om je auto grondig en zorgvuldig te reinigen. We gebruiken milieuvriendelijke producten die je auto niet alleen schoon maken, maar ook beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. En het beste van alles is dat je bij ons ook nog eens gebruik kunt maken van aantrekkelijke aanbiedingen. Dat betekent dat je altijd een schone auto hebt, zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt.

Route

Autowassen in Terneuzen: Voor Iedereen die zijn Auto Waardeert

Of je nu een gloednieuwe auto hebt of een oudere auto die je graag in topconditie houdt, onze wasstraat in Terneuzen is de plek waar je moet zijn. Wij zorgen ervoor dat je auto er altijd op zijn best uitziet, en dat tegen een vriendelijke prijs. Kom langs en ervaar het zelf.

Ontdek onze wasstraat

Vraag hierboven eenmalig jouw unieke welkomskorting aan en ontvang € 5 korting op ons beste wasprogramma.

NU AANVRAGEN

Autowaspark Kuzee Terneuzen: Waar Kwaliteit en Service Samenkomen

Bij onze wasstraat in Terneuzen staan kwaliteit en service voorop. We zorgen ervoor dat je auto grondig wordt gereinigd en dat je altijd met een glimlach wordt geholpen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Kom langs en ervaar het zelf: de beste wasstraat in Terneuzen.

Veelgestelde vragen

Een wasprogramma in de wasstraat duurt ongeveer 5 minuten, dit is voor alle programma’s hetzelfde.

Je auto hoort natuurlijk netjes de wasstraat uit te komen. Helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat. We willen je dan aanraden om direct één van onze medewerkers op de locatie aan te spreken. Zij kunnen je dan gelijk met je meekijken en een oplossing aanbieden.

Nee, je kunt onze droogdoeken niet kopen. Je krijgt deze exclusief (gratis) wanneer je lidmaatschapshouder bent van een onbeperkt wassen lidmaatschap bij Autowaspark Kuzee.

Ja, je kunt je cabrio bij al onze wasstraten laten wassen.

Je kunt niet met een fietsendrager of imperiaal door een normale wasstraat. Met een imperiaal kun je in Goes (bedrijfswagens) en Oost-Souburg gebruik maken van een aangepast programma.

We raden het af om met speciale accessoires op de auto door de wasstraat te gaan, dit is dan ook op eigen risico. Bij twijfel kunnen onze medewerkers op locatie je het beste advies geven.

Onze wasprogramma’s

HET BESTE

Wassen & drogen

Intensief dorpelreiniging

Intensief velgenreiniging

Bodemreiniging

Intensief Polish Poetsen

Polish superwax

€ 20

Korting aanvragen

MEEST GEKOZEN

Wassen & drogen

Velgen

Bodemreiniging

Polish Poetsen

Superwax

€ 17

NORMAAL

Wassen & drogen

Velgen

Wax

€ 14

BASIS

Wassen & drogen

€ 11