Autowasplein Goes

  • Overdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur gaat de slagboom om in te rijden automatisch open.
  • Tussen 18:00 uur en 08:00 uur opent de slagboom na betaling van €2,-.
  • Bij het inrijden van één van de wasboxen komt dit bedrag als wastegoed beschikbaar op het bedieningspaneel van de wasbox.
  • De slagboom bij de uitrit gaat altijd automatisch open.

Ja, in de wasboxen kun je betalen met €1,- en €2,- muntstukken.

Let op! Om tussen 18:00 en 08:00 uur binnen te komen is er aan de slagboom een betaling nodig om het terrein op te komen, aan de slagboom kun je niet contant betalen.

Ja, in de wasboxen kun je betalen met een waspas. De diensten op het serviceplein (stofzuigen, luchtpistool en interieur parfum) zijn alleen te gebruiken met een pin-betaling.

Je kunt bij alle diensten op het wasplein in Goes met pin betalen. Dit gaat contactloos, betalen met een smartphone of smartwatch kan dus ook!

Nee, op het wasplein kun je niet met wasmunten betalen.

Nee, je hoeft geen afspraak te maken om je auto te laten wassen in onze wasstraat of om gebruik te maken van onze wasboxen.

Tussen 18:00 uur en 08:00 uur betaal je €2,- om het plein op te kunnen, we hebben hiervoor gekozen om overlast op het plein te voorkomen.

De €2,- die je betaalt bij de slagboom komt bij het inrijden van één van de wasboxen als wastegoed beschikbaar op het bedieningspaneel van de wasbox.

De wasstraat & wasboxen

Een wasprogramma in de wasstraat duurt ongeveer 5 minuten, dit is voor alle programma’s hetzelfde.

Je auto hoort natuurlijk netjes de wasstraat uit te komen. Helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat. We willen je dan aanraden om direct één van onze medewerkers op de locatie aan te spreken. Zij kunnen je dan gelijk met je meekijken en een oplossing aanbieden.

Nee, je kunt onze droogdoeken niet kopen. Je krijgt deze exclusief (gratis) wanneer je lidmaatschapshouder bent van een onbeperkt wassen lidmaatschap bij Autowaspark Kuzee.

Ja, je kunt je cabrio bij al onze wasstraten laten wassen.

Je kunt niet met een fietsendrager of imperiaal door een normale wasstraat. Met een imperiaal kun je in Goes (bedrijfswagens) en Oost-Souburg gebruik maken van een aangepast programma.

We raden het af om met speciale accessoires op de auto door de wasstraat te gaan, dit is dan ook op eigen risico. Bij twijfel kunnen onze medewerkers op locatie je het beste advies geven.

Onze wasboxen in Goes, Middelburg en Terneuzen zijn voorzien van een speciale scanner waarmee je in de wasboxen kunt betalen met je waspas.

Één keer scannen staat gelijk aan €2,- wastegoed in de wasbox.

Een camper of caravan past helaas niet door onze wasstraten. Wel kun je de camper of caravan zelf wassen in onze extra grote wasbox. Deze extra grote wasbox is te vinden bij onze wasstraat in Oost-Souburg. Je hoeft hiervoor geen afspraak of reservering te maken.

Nee, wij bieden helaas geen interieurreiniging aan. Wel kun je zelf je auto stofzuigen met onze stofzuigers.

Nee, je hoeft geen afspraak te maken om je auto te laten wassen in onze wasstraat of om gebruik te maken van onze wasboxen.

Nadat je auto is gewassen in onze wasstraat kun je gratis gebruik maken van de stozuigers tijdens onze openingstijden.

In Middelburg is het Serviceplein alleen gratis toegankelijk direct nadat je de wasstraat uitkomt. Niet gewassen in de wasstraat? Dan vragen we een kleine vergoeding van €2,- voor het gebruik van dit serviceplein.

Kortingsvouchers

Een kortingsvoucher kun je op een smartphone of geprint meebrengen naar onze wasstraten.

Bij de kassa wordt de voucher gescand en verzilverd, zorg hiervoor dat de QR-code goed leesbaar is!

Een kortingsvoucher is eenmalig te gebruiken. Twijfel je of de voucher al is ingeleverd? Ook de kassa geeft de juiste geldigheid automatisch aan.

Nee, een verlopen voucher wordt door onze kassa niet herkend en kan dus niet meer worden geaccepteerd. De kassa geeft de juiste geldigheid automatisch aan.

Op de voucher staat in de meeste gevallen een verloopdatum vermeldt. Daarnaast geeft ook de kassa de juiste geldigheid automatisch aan.

Je kunt je kortingsvoucher bij al onze wasstraten inleveren tenzij dit op de voucher anders staat vermeld. Onze vestigingen zijn te vinden in Goes, Middelburg, Oost-Souburg en Terneuzen.

Onbeperkt autowassen

Tijdens het aanmelden heb je (door akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden) toestemming gegeven voor een maandelijkse automatische afschrijving van je lidmaatschapskosten. Je bent vrij om op elk moment je lidmaatschap te stoppen. Let hierbij op de maand opzegtermijn.

Je kunt je kenteken eenvoudig zelf wijzigen door in te loggen in je account.

Je kunt je lidmaatschap opzeggen door in te loggen op je account.

Bij het aanvragen van het abonnement, betaal je de eerste keer met iDeal, Bancontact of Creditcard. Zo kunnen we de betaalgegevens verifiëren, daarna betaal je maandelijks via automatische incasso.

Via onze webshop (www.autowasparkkuzee.nl/shop) kun je een lidmaatschap aanvragen.

  • Maak een keuze uit één van onze pakketten.
  • Vul nu je gegevens in. Als je een kortingscode hebt, kun je die hier ook invullen.
  • Als laatste stap, voldoe je de eerste betaling.

Na de eerste betaling wordt de automatische incasso actief. Je kunt nu direct onbeperkt je auto komen wassen!

Nee, je kunt onze droogdoeken niet kopen. Je krijgt deze exclusief (gratis) wanneer je lidmaatschapshouder bent van een onbeperkt wassen lidmaatschap bij Autowaspark Kuzee.

Een lidmaatschap kan alleen via onze webshop worden aangevraagd. Het is helaas niet mogelijk om dit aan de kassa bij onze wasstraat te doen. Onze collega’s staan uiteraard wel voor je klaar om te helpen.

Met het lidmaatschap kun je onbeperkt je auto komen wassen bij al onze wasstraten. Onze wasstraten zijn te vinden in Goes, Middelburg, Oost-Souburg en Terneuzen.

Je kunt met een lidmaatschaap geen gebruik maken van onze wasboxen.

Nee, je kunt alleen gebruik maken van het lidmaatschap in onze wasstraten.

Een lidmaatschap is gekoppeld aan een kenteken, dit betekent dat je dus alleen met dit kenteken gebruik kunt maken van het lidmaatschap.

Je kunt wel in plaats van een gewoon lidmaatschap gebruikmaken van ons Familielidmaatschap. Bij het Familielidmaatschap kun je extra kentekens toevoegen voor €20,- per extra kenteken per maand.

Indien je hebt uitgeschreven, bestaat de kans dat we aan het maximum van 500 leden zitten, waardoor je niet meer in aanmerking komt voor het lidmaatschap. Dan zitten we helaas vol. We kunnen het lidmaatschap helaas niet pauzeren, je zult je dan moeten uitschrijven.

Nee, er wordt geen pas uitgegeven. Het kenteken van je auto is je toegangsbewijs.

Aan het lidmaatschap zit een minimale duur van twee maanden en een opzegtermijn van één maand.

Bij een kortingsactie op het lidmaatschap gaat de minimale duur van twee maanden in na het verlopen van de actie termijn.

Bij het aanvragen van een lidmaatschap kun je kiezen uit twee pakketten:

  • Pakket ‘Het Beste!’ kost €34,- per maand
  • Pakket ‘Normaal’ kost €28,- per maand

Voor taxi’s, bussen en voertuigen met imperiaal gelden andere prijzen. Je kunt deze opvragen via onbeperkt@autowasparkkuzee.nl.

Nee, je kunt écht onbeperkt wassen per maand, zoals geadverteerd wordt.

Onbeperkt Autowassen – Familielidmaatschap

Stap 1: Aanmelden
Vul je gegevens in en kies uit pakket ‘Onbeperkt Het Beste’ of ‘Onbeperkt Normaal’.

Ben je al lid? Log dan in, via je account kun je het lidmaatschap beheren en kentekens toevoegen.

Stap 2: Registreer meerdere kentekens
Als hoofd lidmaatschapshouder kun je meerdere kentekens onder een lidmaatschap zetten. Je ontvangt Familiekorting op iedere extra auto.
Je kunt zoveel kentekens toevoegen als je zelf wilt.

Stap 3: Wassen maar!
Jullie kunnen direct jullie auto’s komen wassen bij onze wasstraten!
Je kenteken is je toegangsbewijs. Ieder abonnement kan maandelijks worden opgezegd. Wassen maar!

Als je een extra kenteken wilt laten vervallen, is ook de minimale duur van twee maanden en een maand opzegtermijn van toepassing. 

Nee, het familielidmaatschap werkt alleen met programma ‘Het Beste!’.

Heb je al een lidmaatschap met wasprogramma ‘Normaal’ en wil je graag een familielidmaatschap? Stuur ons dan even een mail via onbeperkt@autowasparkkuzee.nl

Ja dat mag. Let op, bij een familielidmaatschap staan alle kentekens geregistreerd op het e-mailadres en rekeningnummer van de hoofd lidmaatschaphouder. Het volledige bedrag wordt dus vanaf één rekening geïncasseerd.

De basis van het familielidmaatschap is een lidmaatschap onbeperkt ’Het Beste!’ van €34.

Voor ieder extra kenteken betaal je een speciaal familietarief van slechts €24,- per maand! Het familielidmaatschap staat gekoppeld aan één hoofd lidmaatschaphouder. Zo houden we het overzichtelijk voor je!

Waspas

Het tegoed van je fysieke waspas kunnen we voor je overzetten naar een digitale waspas.

Dit kun je aanvragen door een mail te sturen naar info@autowasparkkuzee.nl
Vernoem in je mail duidelijk de codes van beide passen!

Onze wasboxen in Goes, Middelburg en Terneuzen zijn voorzien van een speciale scanner waarmee je in de wasboxen kunt betalen met je waspas.

Één keer scannen staat gelijk aan €2,- wastegoed in de wasbox.

Een digitale waspas is persoonsgebonden en je kunt hem veilig bewaren op een smartphone. Hierdoor vergeet je hem nooit mee te brengen en kun je hem niet verliezen!

Nee, de digitale waspas en de fysieke waspas zijn niet hetzelfde, het tegoed op deze twee passen is dan ook niet automatisch gekoppeld.

Wel zijn de beide op de zelfde manier te gebruiken door een prepaid tegoed op te waarderen welke je vervolgens kunt gebruiken om mee te betalen in de wasstraat of wasboxen.

Heb je een andere vraag? Stel hem hieronder!

Naam(Vereist)
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.