Wasstraat Goes

Dé wasstraat van Zeeland

  • Volledig nieuwe wasstraat
  • Betere velgenreiniging
  • Het beste wasresultaat
  • Kortere wachttijd
  • Overdekt serviceplein

Ontdek de Grootste Wasstraat in Goes

Zoek je een plek waar je je auto grondig en professioneel kunt laten reinigen? Dan is Autowaspark Kuzee in Goes de wasstraat voor jou. Als de grootste wasstraat in de regio bieden we een breed scala aan diensten aan om jouw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen met alles van een eenvoudige wasbeurt tot ons volledige wasprogramma om jouw auto te laten glanzen als nooit tevoren. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gelijk € 5,- korting op jouw volgende wasbeurt.

Schrijf je in en ontvang direct korting!


Onze diensten

Waarom kiezen voor Autowaspark Kuzee in Goes?

Bij onze wasstraat in Goes, begrijpen we dat je auto meer is dan alleen een vervoermiddel. Het is een verlengstuk van je persoonlijkheid en een weerspiegeling van je levensstijl. Daarom zorgen we ervoor dat elke auto die onze wasstraat binnenkomt de zorg en aandacht krijgt die hij verdient. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

  • Uitgebreide Reiniging: We gebruiken de nieuwste technologie en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om je auto grondig te reinigen.
  • Deskundig Personeel: Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat je auto er weer als nieuw uitziet.
  • Autowassen met korting: Meld je aan voor ons voordeelprogramma en maak gebruik van onze aantrekkelijke kortingen.
Route

Profiteer van Onbeperkt Autowassen in Goes

Bij onze wasstraat in Goes begrijpen we dat een schone auto een blije auto is. Daarom bieden we een abonnement aan waarmee je onbeperkt jouw auto kunt wassen. Met dit pakket kun je zo vaak als je wilt jouw auto laten wassen, zonder extra kosten. Dit is ideaal voor mensen die hun auto graag in topconditie houden, maar niet de tijd of de mogelijkheid hebben om dit zelf te doen. Met ons onbeperkt abonnement kun je niet alleen in Goes jouw auto laten wassen maar ook in: Terneuzen en Middelburg. Vraag nu jouw onbeperkt abonnement aan via deze link!

Ontdek onze wasstraat

Vraag hierboven eenmalig jouw unieke welkomskorting aan en ontvang € 5 korting op ons beste wasprogramma.

NU AANVRAGEN

De Beste Carwash Service in Goes

Of je nu een snelle wasbeurt nodig hebt of jouw auto volledig wilt reinigen, bij Autowaspark Kuzee in Goes is het allemaal mogelijk. Met ons overdekte stofzuigerplein sta je altijd droog en hoef je niet te wachten. Onze doelstelling is om een service van hoge kwaliteit te leveren die aan al je behoeften voldoet. Bij ons staat de klant altijd voorop. We streven ernaar om elke klant een persoonlijke en vriendelijke ervaring te bieden. Ons team van professionals is altijd bereid om een stapje extra te zetten om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met onze diensten.

Veelgestelde vragen

Een wasprogramma in de wasstraat duurt ongeveer 5 minuten, dit is voor alle programma’s hetzelfde.

Je auto hoort natuurlijk netjes de wasstraat uit te komen. Helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat. We willen je dan aanraden om direct één van onze medewerkers op de locatie aan te spreken. Zij kunnen je dan gelijk met je meekijken en een oplossing aanbieden.

Nee, je kunt onze droogdoeken niet kopen. Je krijgt deze exclusief (gratis) wanneer je lidmaatschapshouder bent van een onbeperkt wassen lidmaatschap bij Autowaspark Kuzee.

Ja, je kunt je cabrio bij al onze wasstraten laten wassen.

Je kunt niet met een fietsendrager of imperiaal door een normale wasstraat. Met een imperiaal kun je in Goes (bedrijfswagens) en Oost-Souburg gebruik maken van een aangepast programma.

We raden het af om met speciale accessoires op de auto door de wasstraat te gaan, dit is dan ook op eigen risico. Bij twijfel kunnen onze medewerkers op locatie je het beste advies geven.

Onze wasprogramma’s

HET BESTE

Wassen & drogen

Intensief dorpelreiniging

Intensief velgenreiniging

Bodemreiniging

Intensief Polish Poetsen

Polish superwax

€ 20

Korting aanvragen

MEEST GEKOZEN

Wassen & drogen

Velgen

Bodemreiniging

Polish Poetsen

Superwax

€ 17

NORMAAL

Wassen & drogen

Velgen

Wax

€ 14

BASIS

Wassen & drogen

€ 11