Wasstraat middelburg

Dé wasstraat van Zeeland

  • De beste service
  • 6 Wasboxen
  • Het beste wasresultaat
  • Geen lange wachtrij
  • Gratis stofzuigen

Voordelig je auto wassen in Middelburg

Bij Autowaspark Kuzee begrijpen we dat je niet te veel wilt betalen voor een schone auto. Daarom bieden we verschillende wasprogramma’s aan. Of je nu kiest voor een basis wasbeurt of een uitgebreide behandeling, bij ons kun je altijd terrecht. En met onze aantrekkelijke kortingen en acties is voordelig je auto wassen in Middelburg nog nooit zo gemakkelijk geweest. Meld je nu direct aan en ontvang jouw € 5,- korting.

Schrijf je in en ontvang direct korting!


Onze diensten

Was onbeperkt je auto bij onze wasstraat in Middelburg

Wil je altijd in een schone auto rijden? Kies dan voor ons onbeperkte abonnement. Voor een vast bedrag per maand kun je zo vaak als je wilt je auto laten wassen. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over een vuile auto.

  • Onbeperkt wassen voor een vast bedrag per maand
  • Geen wachttijden dankzij onze efficiënte wasstraat
  • Altijd een stralend schone auto

Kom ook eens langs bij onze andere wasstraten in Goes en Terneuzen. Hier kun je namelijk ook terrecht met jouw abonnement.

Route

Ontdek de beste wasstraat in Middelburg

Wil je jouw auto laten stralen als nooit tevoren? Dan is de wasstraat in Middelburg van Autowaspark Kuzee de plek waar je moet zijn. Met onze hoogwaardige apparatuur en uitstekende service zorgen we ervoor dat jouw auto er weer als nieuw uitziet.

Ontdek onze wasstraat

Vraag hierboven eenmalig jouw unieke welkomskorting aan en ontvang € 5 korting op ons beste wasprogramma.

NU AANVRAGEN

Kom langs bij Autowaspark Kuzee in Middelburg

Ben je overtuigd en wil je jouw auto laten wassen in onze wasstraat in Middelburg? Kom dan langs bij Autowaspark Kuzee Middelburg. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen en je auto weer te laten stralen. Want een schone auto is een blije auto. En een blije auto, dat is wat wij willen. We zien je graag bij Autowaspark Kuzee, dé plek voor autowassen in Middelburg.

Veelgestelde vragen

Een wasprogramma in de wasstraat duurt ongeveer 5 minuten, dit is voor alle programma’s hetzelfde.

Je auto hoort natuurlijk netjes de wasstraat uit te komen. Helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat. We willen je dan aanraden om direct één van onze medewerkers op de locatie aan te spreken. Zij kunnen je dan gelijk met je meekijken en een oplossing aanbieden.

Nee, je kunt onze droogdoeken niet kopen. Je krijgt deze exclusief (gratis) wanneer je lidmaatschapshouder bent van een onbeperkt wassen lidmaatschap bij Autowaspark Kuzee.

Ja, je kunt je cabrio bij al onze wasstraten laten wassen.

Je kunt niet met een fietsendrager of imperiaal door een normale wasstraat. Met een imperiaal kun je in Goes (bedrijfswagens) en Oost-Souburg gebruik maken van een aangepast programma.

We raden het af om met speciale accessoires op de auto door de wasstraat te gaan, dit is dan ook op eigen risico. Bij twijfel kunnen onze medewerkers op locatie je het beste advies geven.

Onze wasprogramma’s

HET BESTE

Wassen & drogen

Intensief dorpelreiniging

Intensief velgenreiniging

Bodemreiniging

Intensief Polish Poetsen

Polish superwax

Pantser Plus+

€ 20

Korting aanvragen

MEEST GEKOZEN

Wassen & drogen

Velgen

Bodemreiniging

Polish Poetsen

Superwax

€ 17

NORMAAL

Wassen & drogen

Velgen

Wax

€ 14

BASIS

Wassen & drogen

€ 11