Algemene voorwaarden

Autowasparken & wassen

Huisregels

 1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing bij gebruik van alle diensten van Autowaspark Kuzee.
 2. De klant dient kennis te nemen van en gaat akkoord met de algemene voorwaarden bij gebruik van alle diensten van Autowaspark Kuzee.
 3. Op het hele terrein van Autowaspark Kuzee is cameratoezicht van toepassing. Camerabeelden worden maximaal vier weken bewaard. In het geval van een incident worden camerabeelden mogelijk langer bewaard.
 4. De klant is zelf verantwoordelijk voor het demonteren of inklappen van antennes, spiegels en andere objecten aan het voertuig die uitsteken. De klant heeft niet zelfstandig het voertuig aangepast of laten aanpassen.
 5. De klant houdt rekening met de veiligheid van anderen, de klant rijdt alleen stapvoets over het terrein van Autowaspark Kuzee.
 6. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de voorwaarden telkens voor het gebruik van de diensten van Autowaspark Kuzee te raadplegen. Blijf je na ingaan van de wijzigingen onze diensten gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde voorwaarden

 

Waspas & Cadeaukaart

 1. Een waspas werkt met een prepaid saldo. Het saldo kan worden opgewaardeerd aan de kassa van één van de wasstraten van Autowaspark Kuzee of via de website van Autowaspark Kuzee.
 2. De klant kiest het opwaardeerbedrag tijdens het opwaarderen van de waspas. Het opwaardeerbedrag kan niet met terugwerkende kracht worden gewijzigd.
 3. Bij opwaarderen wordt er een bonustegoed toegevoegd. Autowaspark Kuzee heeft het recht de bedragen van het te ontvangen bonustegoed te wijzigen.
 4. Waspassen en cadeaukaarten uitgegeven door Autowaspark Kuzee en/of door Autowaspark Kuzee aangewezen derde partijen zijn uitsluitend inwisselbaar bij de wasstraten en wasboxen van Autowaspark Kuzee.
 5. De restwaarde van waspassen en cadeaukaarten is niet inwisselbaar voor geld (niet-restitueerbaar).
 6. Op waspassen en cadeaubonnen zijn het herroepingsrecht niet van toepassing. Waspassen en cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.
 7. Bij verlies of diefstal van een waspas of cadeaubon kunnen we aan de hand van het volledige pasnummer het resterende saldo terugzoeken en overzetten op een nieuwe pas. Indien deze informatie ontbreekt, is overzetten niet in alle gevallen mogelijk. 

 

Abonnement onbeperkt wassen

Abonnement

 1. Het onbeperkt autowassen abonnement wordt maandelijks automatisch voortgezet totdat het wordt opgezegd. Door akkoord te gaan met deze gebruiksvoorwaarden geef je toestemming voor een maandelijkse automatische afschrijving van je abonnementskosten. Je bent vrij om op elk moment je abonnement te beëindigen.
 2. Bij het aanvragen van het abonnement betaal je de eerste keer met iDeal, Bancontact of Creditcard. Zo kunnen we de betaalgegevens verifiëren. Daarna betaal je maandelijks via automatische incasso.
 3. Een abonnement wordt overeengekomen voor minimaal twee maanden.
 4. Een abonnement is gekoppeld aan één kenteken, dit betekent dat het abonnement alleen met het aangemelde kenteken gebruikt kan worden.
 5. Het kenteken dat gekoppeld staat aan het abonnement kan worden gewijzigd. Dit kan maximaal één keer per maand én maximaal twee keer per jaar.
 6. Je kunt je kenteken en/of rekeningnummer uitsluitend wijzigen door in te loggen op het online portaal.

   

Prijs en betaling

 1. De prijs van het abonnement hangt af van het gekozen wasprogramma, zoals dat op het moment van afsluiten van het abonnement geldt. Wanneer het voertuig waarvoor het abonnement wordt afgesloten gebruikt wordt voor commerciële doeleinden, waaronder maar niet beperkt tot taxi’s, dan wordt de prijs zoals gepubliceerd op de website van Autowaspark Kuzee verdubbeld.
 2. Autowaspark Kuzee heeft het recht de prijs van een abonnement tussentijds te wijzigen. Dit zal gecommuniceerd worden naar de abonnementshouder.
 3. ‘Familiekorting’ is exclusief van toepassing bij een abonnement voor wasprogramma Het Beste.
 4. Bij een abonnement betaalt de klant een vast bedrag per maand, voorafgaand aan de maand van gebruik.
 5. Betaling vindt plaats via automatische incasso. De abonnementshouder zal Autowaspark Kuzee daartoe de noodzakelijke machtiging(en) verstrekken.
 6. Wanneer een automatische incasso mislukt, wordt het abonnement geblokkeerd tot de openstaande betaling via het online portaal is voldaan. Na drie mislukte automatische incasso’s wordt het abonnement permanent geblokkeerd.

   

Opzeggen

 1. Het abonnement kan uitsluitend worden opgezegd door in te loggen op het online portaal.
 2. Voor het opzeggen van het abonnement geldt een opzegtermijn van een maand. De minimale duur van het lidmaatschap is twee maanden.

   

Kortingscodes

 1. Bij het aanschaffen van je abonnement kan een kortingscode worden gebruikt. Deze dient ingevoerd te worden voordat de betaling wordt voldaan. De kortingscode is niet met terugwerkende kracht te verrekenen.
 2. Het is niet mogelijk om meer dan één korting of kortingscode te gebruiken.
 3. Korting is alleen te gebruiken bij een nieuw abonnement.

   

Gebruik

 1. Een abonnement is gekoppeld aan één kenteken, dit betekent dat het abonnement alleen met het aangemelde kenteken gebruikt kan worden. Bij aankomst bij één van onze wasstraten wordt het kenteken direct herkend door de kassa.
 2. Het abonnement is uitsluitend te gebruiken voor onze wasstraten.
 3. In de volgende gevallen is het gebruikmaken van het abonnement niet mogelijk: bij openstaande betalingen, extreme weersomstandigheden en storing/onderhoud. Tijdens deze stilstand zal het abonnement niet worden gecompenseerd.

   

Facturatie

 1. Indien er bij de aanvraag bedrijfsgegevens zijn aangeleverd, zal er te allen tijde (maandelijks) een BTW-factuur van het abonnement in het online portaal klaargezet worden.

   

Algemeen

 1. We kunnen ons abonnement en de prijzen van onze service van tijd tot tijd wijzigen.
 2. De abonnementhouder is minimaal achttien jaar of ouder.
 3. Autowaspark Kuzee behoudt zich het recht om deze gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen.
 4. We informeren je over je abonnement vanwege privacy redenen uitsluitend persoonlijk bij onze wasstraten op locatie en in elektronische vorm, via e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij je registratie.
 5. Verhoogde bestelauto’s en/of voertuigen met een imperiaal zijn uitgesloten van gebruik van onze abonnementen.