Wasstraat veere

Dé wasstraat van Zeeland

  • De beste service
  • 6 wasboxen
  • Het beste wasresultaat
  • Korte wachttijd
  • Gratis stofzuigen

Ontdek de Beste Wasstraat nabij Veere: Voordelig, Kwalitatief en Onbeperkt Autowassen

Ben je op zoek naar een topklasse wasstraat op nog geen 10 minuten afstand van Veere? Zoek niet verder! Wij bieden je de perfecte oplossing voor een blinkend schone auto. Onze wasstraat staat bekend om zijn voordelige prijzen, hoge kwaliteit en de mogelijkheid om onbeperkt te wassen. Onze wasstraat in Middelburg maakt autowassen een fluitje van een cent.

Schrijf je in en ontvang direct korting!


Onze diensten

Waarom kiezen voor onze Wasstraat nabij Veere?

Er zijn tal van redenen waarom je zou moeten kiezen voor onze wasstraat in de buurt van Veere. Hier zijn er een paar:

  • Voordelig auto wassen: We bieden een scala aan wasprogramma’s tegen zeer concurrerende prijzen.
  • Onbeperkt autowassen: Met onze maandelijkse abonnementen kun je zo vaak je auto wassen als je wilt.
  • Kwaliteit: We gebruiken alleen de beste reinigingsmiddelen en apparatuur om ervoor te zorgen dat je auto er altijd op zijn best uitziet.
Route

Profiteer van Onbeperkt Autowassen

Bij onze wasstraat in de buurt van Veere geloven we in het leveren van waarde. Daarom bieden we onbeperkt autowassen aan. Met ons maandabonnement kun je je auto zo vaak wassen als je wilt, zonder extra kosten. Dit is een geweldige optie als je je auto graag altijd schoon en glanzend wilt houden. Bovendien bespaar je met onbeperkt autowassen niet alleen geld, maar ook tijd. Je hoeft niet elke keer te betalen als je je auto wilt wassen. Je rijdt gewoon naar onze wasstraat, laat je auto wassen en rijdt weer weg. Zo simpel is het!

Ontdek onze wasstraat

Vraag hierboven eenmalig jouw unieke welkomskorting aan en ontvang € 5 korting op ons beste wasprogramma.

NU AANVRAGEN

Kom vandaag nog langs bij onze Wasstraat nabij Veere

Ben je klaar om je auto de zorg te geven die hij verdient? Kom dan vandaag nog langs bij onze wasstraat in de buurt van Veere. Of je nu kiest voor een eenmalige wasbeurt of ons onbeperkt autowassen abonnement, we beloven je een uitstekende service en een glanzend schone auto. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Autowaspark Kuzee. Rij vandaag nog langs en ervaar zelf het verschil!

Veelgestelde vragen

Een wasprogramma in de wasstraat duurt ongeveer 5 minuten, dit is voor alle programma’s hetzelfde.

Je auto hoort natuurlijk netjes de wasstraat uit te komen. Helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat. We willen je dan aanraden om direct één van onze medewerkers op de locatie aan te spreken. Zij kunnen je dan gelijk met je meekijken en een oplossing aanbieden.

Nee, je kunt onze droogdoeken niet kopen. Je krijgt deze exclusief (gratis) wanneer je lidmaatschapshouder bent van een onbeperkt wassen lidmaatschap bij Autowaspark Kuzee.

Ja, je kunt je cabrio bij al onze wasstraten laten wassen.

Je kunt niet met een fietsendrager of imperiaal door een normale wasstraat. Met een imperiaal kun je in Goes (bedrijfswagens) en Oost-Souburg gebruik maken van een aangepast programma.

We raden het af om met speciale accessoires op de auto door de wasstraat te gaan, dit is dan ook op eigen risico. Bij twijfel kunnen onze medewerkers op locatie je het beste advies geven.

Onze wasprogramma’s

HET BESTE

Wassen & drogen

Intensief dorpelreiniging

Intensief velgenreiniging

Bodemreiniging

Intensief Polish Poetsen

Polish superwax

Pantser Plus+

€ 20

Korting aanvragen

MEEST GEKOZEN

Wassen & drogen

Velgen

Bodemreiniging

Polish Poetsen

Superwax

€ 17

NORMAAL

Wassen & drogen

Velgen

Wax

€ 14

BASIS

Wassen & drogen

€ 11