Wasstraat Borsele

Dé wasstraat van Zeeland

  • Volledig nieuwe wasstraat
  • Betere velgenreiniging
  • Het beste wasresultaat
  • Kortere wachttijd
  • Overdekt serviceplein

Ontdek het gemak van Autowassen nabij Borsele

Ben je op zoek naar een plek om je auto te laten stralen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres bij Autowaspark Kuzee, op nog geen 10 minuten afstand van Borsele. Met onze topkwaliteit wasstraat en voordelige tarieven, maken we van autowassen een fluitje van een cent. Meld je nu aan en ontvang € 5,- op de je eerste wasbeurt.

Schrijf je in en ontvang direct korting!


Onze diensten

Carwash nabij Borsele: voor een stralende auto

Bij onze Carwash in de buurt Borsele staan we klaar om je auto te laten stralen. Met onze moderne wasstraat en milieuvriendelijke producten zorgen we voor een glanzend resultaat. Of je nu een eenmalige wasbeurt wilt, of kiest voor ons onbeperkt autowassen abonnement, je kunt altijd rekenen op onze uitstekende service.

Route

Voordelig auto wassen nabij Borsele

Voordelig auto wassen doe je natuurlijk bij ons Autowaspark Kuzee. Met onze scherpe tarieven en uitstekende service krijgt jouw auto de beste behandeling, zonder dat het je veel hoeft te kosten. En met ons onbeperkt autowassen abonnement, kun je zo vaak als je wilt je auto laten wassen, zonder extra kosten. Dat noemen wij nou een win-win situatie.

Ontdek onze wasstraat

Vraag hierboven eenmalig jouw unieke welkomskorting aan en ontvang € 5 korting op ons beste wasprogramma.

NU AANVRAGEN

Was jouw auto nabij Borsele

Zeg vaarwel tegen vuil en hallo tegen een stralende auto. Kom langs bij onze wasstraat nabij Borsele en ervaar zelf het gemak van onbeperkt autowassen. Of je nu een eenmalige wasbeurt wilt, of kiest voor ons voordelige abonnement, we staan altijd voor je klaar.

Was jouw auto nabij Borsele en rijdt altijd in een stralende auto. Probeer het nu en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van onze wasstraat.

Veelgestelde vragen

Een wasprogramma in de wasstraat duurt ongeveer 5 minuten, dit is voor alle programma’s hetzelfde.

Je auto hoort natuurlijk netjes de wasstraat uit te komen. Helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat. We willen je dan aanraden om direct één van onze medewerkers op de locatie aan te spreken. Zij kunnen je dan gelijk met je meekijken en een oplossing aanbieden.

Nee, je kunt onze droogdoeken niet kopen. Je krijgt deze exclusief (gratis) wanneer je lidmaatschapshouder bent van een onbeperkt wassen lidmaatschap bij Autowaspark Kuzee.

Ja, je kunt je cabrio bij al onze wasstraten laten wassen.

Je kunt niet met een fietsendrager of imperiaal door een normale wasstraat. Met een imperiaal kun je in Goes (bedrijfswagens) en Oost-Souburg gebruik maken van een aangepast programma.

We raden het af om met speciale accessoires op de auto door de wasstraat te gaan, dit is dan ook op eigen risico. Bij twijfel kunnen onze medewerkers op locatie je het beste advies geven.

Onze wasprogramma’s

HET BESTE

Wassen & drogen

Intensief dorpelreiniging

Intensief velgenreiniging

Bodemreiniging

Intensief Polish Poetsen

Polish superwax

Pantser Plus+

€ 20

Korting aanvragen

MEEST GEKOZEN

Wassen & drogen

Velgen

Bodemreiniging

Polish Poetsen

Superwax

€ 17

NORMAAL

Wassen & drogen

Velgen

Wax

€ 14

BASIS

Wassen & drogen

€ 11