Wasstraat Kapelle

Dé wasstraat van Zeeland

  • Volledig nieuwe wasstraat
  • Betere velgenreiniging
  • Het beste wasresultaat
  • Kortere wachttijd
  • Overdekt serviceplein

Bezoek de grootste wasstraat nabij Kapelle

Welkom bij de beste Wasstraat nabij Kapelle, dé plek waar je terecht kunt voor onbeperkt autowassen. Of je nu op zoek bent naar een grondige reiniging van je auto of een snelle wasbeurt, wij bieden je de beste service en kwaliteit. Meld je aan en ontvang € 5,- korting op jouw eerste wasbeurt.

Schrijf je in en ontvang direct korting!


Onze diensten

Kom langs bij onze wasstraat nabij Kapelle

Klaar voor een glanzend schone auto? Kom dan langs bij onze wasstraat in Goes. We kijken ernaar uit om je te helpen je auto in topconditie te houden. Of je nu een eenmalige wasbeurt nodig hebt of wilt profiteren van onbeperkt autowassen, we staan voor je klaar. Tot snel bij de beste wasstraat in de buurt van Kapelle!

Route

Onbeperkt Autowassen in de buurt van Kapelle

Bij onze wasstraat in Goes kun je genieten van het gemak van onbeperkt autowassen. Dat betekent dat je niet langer hoeft te wachten tot je auto echt vuil is voordat je hem kunt laten wassen. Je kunt zo vaak als je wilt langskomen om je auto te laten stralen. Hieronder vind je enkele voordelen van onbeperkt autowassen:

  1. Je auto blijft altijd schoon en glanzend
  2. Je bespaart geld als je regelmatig je auto wast
  3. Je hoeft je geen zorgen te maken over het weer of de tijd van het jaar

Ontdek onze wasstraat

Vraag hierboven eenmalig jouw unieke welkomskorting aan en ontvang € 5 korting op ons beste wasprogramma.

NU AANVRAGEN

Het belang van een schone auto

Een schone auto is meer dan alleen een kwestie van esthetiek. Het draagt ook bij aan de levensduur van je auto. Vuil en gruis kunnen de lak van je auto beschadigen en roest veroorzaken. Door regelmatig je auto te wassen bij onze wasstraat op nog geen 10 minuten afstand van Kapelle, help je de waarde van je auto te behouden en voorkom je onnodige reparaties.

Veelgestelde vragen

Een wasprogramma in de wasstraat duurt ongeveer 5 minuten, dit is voor alle programma’s hetzelfde.

Je auto hoort natuurlijk netjes de wasstraat uit te komen. Helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat. We willen je dan aanraden om direct één van onze medewerkers op de locatie aan te spreken. Zij kunnen je dan gelijk met je meekijken en een oplossing aanbieden.

Nee, je kunt onze droogdoeken niet kopen. Je krijgt deze exclusief (gratis) wanneer je lidmaatschapshouder bent van een onbeperkt wassen lidmaatschap bij Autowaspark Kuzee.

Ja, je kunt je cabrio bij al onze wasstraten laten wassen.

Je kunt niet met een fietsendrager of imperiaal door een normale wasstraat. Met een imperiaal kun je in Goes (bedrijfswagens) en Oost-Souburg gebruik maken van een aangepast programma.

We raden het af om met speciale accessoires op de auto door de wasstraat te gaan, dit is dan ook op eigen risico. Bij twijfel kunnen onze medewerkers op locatie je het beste advies geven.

Onze wasprogramma’s

HET BESTE

Wassen & drogen

Intensief dorpelreiniging

Intensief velgenreiniging

Bodemreiniging

Intensief Polish Poetsen

Polish superwax

Pantser Plus+

€ 20

Korting aanvragen

MEEST GEKOZEN

Wassen & drogen

Velgen

Bodemreiniging

Polish Poetsen

Superwax

€ 17

NORMAAL

Wassen & drogen

Velgen

Wax

€ 14

BASIS

Wassen & drogen

€ 11