Wasstraat Souburg

Dé wasstraat van Zeeland

  • 2 rollovers
  • Al jaren een bergrip in Zeeland
  • Geen lange wachtrijen
  • Ruime openingstijden

Autowassen in Souburg

Als je op zoek bent naar een plek waar je auto weer gaat stralen, dan is onze Autowasstraat in Oost-Souburg de plek waar je moet zijn. Wij begrijpen dat je auto meer is dan alleen een vervoersmiddel; het is een visitekaartje dat weerspiegelt wie je bent. Daarom bieden we je een waservaring die niet alleen grondig en efficiënt is, maar ook vriendelijk voor je lak en het milieu.

Schrijf je in en ontvang direct korting!


Onze diensten

Waarom kiezen voor onze wasstraat in Souburg

Onze wasstraat in Souburg is uitgerust met de nieuwste technologieën om je auto de zorg te geven die het verdient. We gebruiken zachte borstels en biologisch afbreekbare zeep om je auto niet alleen schoon te maken, maar ook te beschermen. Hier zijn enkele redenen waarom onze klanten blijven terugkomen:

  • Milieuvriendelijke wasmethoden
  • Zorgvuldige behandeling van elke auto
  • Vakkundig en vriendelijk personeel
  • Snelle service zonder in te leveren op kwaliteit
Route

Kies voor gemak bij Autowaspark Kuzee Souburg

We weten dat je druk bent en dat tijd kostbaar is. Daarom is onze wasstraat zo ingericht dat je snel weer onderweg bent. Of je nu komt voor een standaard wasbeurt of een complete behandeling, we zorgen ervoor dat je auto er binnen no-time weer uitziet als nieuw.

Ontdek onze wasstraat

Vraag hierboven eenmalig jouw unieke welkomskorting aan en ontvang € 5 korting op ons beste wasprogramma.

NU AANVRAGEN

Jouw auto weer als nieuw bij onze wasstraat in Souburg

Ben je overtuigd en wil je dat jouw auto weer blinkt als nooit tevoren? Kom dan langs bij Autowasstraat Oost-Souburg en ervaar zelf de beste zorg voor jouw auto. Ons team staat klaar om je te verwelkomen en je auto de behandeling te geven die het verdient. Tot snel bij wasstraat Souburg!

Veelgestelde vragen

Een wasprogramma in de wasstraat duurt ongeveer 5 minuten, dit is voor alle programma’s hetzelfde.

Je auto hoort natuurlijk netjes de wasstraat uit te komen. Helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat. We willen je dan aanraden om direct één van onze medewerkers op de locatie aan te spreken. Zij kunnen je dan gelijk met je meekijken en een oplossing aanbieden.

Nee, je kunt onze droogdoeken niet kopen. Je krijgt deze exclusief (gratis) wanneer je lidmaatschapshouder bent van een onbeperkt wassen lidmaatschap bij Autowaspark Kuzee.

Ja, je kunt je cabrio bij al onze wasstraten laten wassen.

Je kunt niet met een fietsendrager of imperiaal door een normale wasstraat. Met een imperiaal kun je in Goes (bedrijfswagens) en Oost-Souburg gebruik maken van een aangepast programma.

We raden het af om met speciale accessoires op de auto door de wasstraat te gaan, dit is dan ook op eigen risico. Bij twijfel kunnen onze medewerkers op locatie je het beste advies geven.

Onze wasprogramma’s

HET BESTE

Wassen & drogen

Intensief dorpelreiniging

Intensief velgenreiniging

Bodemreiniging

Intensief Polish Poetsen

Polish superwax

Pantser Plus+

€ 20

Korting aanvragen

MEEST GEKOZEN

Wassen & drogen

Velgen

Bodemreiniging

Polish Poetsen

Superwax

€ 17

NORMAAL

Wassen & drogen

Velgen

Wax

€ 14

BASIS

Wassen & drogen

€ 11