Services van Autowaspark Kuzee

Service staat op de eerste plaats bij Autowaspark Kuzee. U voelt zich beter in een schone auto, door middel van een uitgebreid pakket aan services en mogelijkheden spelen wij op die behoefte in. Onderstaand hebben wij onze mogelijkheden voor u opgesomd. Lees op de achterliggende pagina’s meer over deze services.

Onbezorgd en snel uw auto wassen, dat is toch wat iedereen wil? U en uw auto staan bij Autowaspark Kuzee op de eerste plaats. Bij onze wasstraten kunt u uit verschillende programma’s kiezen. Houdt u liever zelf de controle, dan zijn onze wasboxen voor u de ideale plek. Lees op de achterliggende pagina meer over uw auto wassen bij Autowaspark Kuzee.

Meer over >

Uw auto wassen in de wasbox van Kuzee

Voor autoliefhebbers die hun auto liever zelf wassen, heeft Autowaspark Kuzee op elke vestiging verschillende wasboxen ter beschikking. Onze vestiging in Middelburg heeft zelfs een wereldwijde primeur; bodemwassen in een wasbox.

Meer over uw auto wassen in de wasboxen >

Zakelijk wassen bij Autowaspark Kuzee

Uw bedrijfsauto en/of wagenpark is het visitekaartje van uw bedrijf. Het regelmatig wassen van die auto zorgt voor een goede uitstraling. Daarbij is het ook onderdeel van het onderhoud aan de auto. Als zakelijke klant bent u niet alleen verzekerd van het schoonste resultaat, u kunt ook nog eens profiteren van extra voordeel.

Meer over zakelijk >

Cabrio wassen

In onze wasstraten kunt u met een veilig gevoel uw cabrio, ook met soft-top, laten wassen. Met de technieken in onze wasstraat zal uw soft-top niet opgeruwd worden. Maakt u gebruik van wasprogramma’s met wax of polish, dan wordt uw cabrio-dak als het ware geïmpregneerd met wax waardoor het dak mooi waterafstotend wordt en dus sneller droogt na een regenbui.

Meer over cabrio wassen >
Copyricht Autowaspark Kuzee | Sitemap | Cookiebeleid | Privacy Statement | Links
Website door: DORST communicatie