Services

Service staat op de eerste plaats bij Autowaspark Kuzee. Je voelt je beter in een schone auto, door middel van een uitgebreid pakket aan services en mogelijkheden spelen wij op die behoefte in. Op deze pagina lees je meer over de services en mogelijkheden die we je te bieden hebben.


Je auto wassen bij Autowaspark Kuzee

Onbezorgd en snel je auto wassen, dat is toch wat iedereen wil? Je auto en jij staan bij Autowaspark Kuzee op de eerste plaats. Bij onze wasstraten kunt je uit verschillende programma’s kiezen. Liever zelf de controle houden? Dan zijn onze wasboxen voor jou de ideale plek.

Lees meer

Je auto wassen in de wasboxen

Voor autoliefhebbers die hun auto liever zelf wassen, heeft Autowaspark Kuzee op elke vestiging verschillende wasboxen ter beschikking. Onze vestiging in Middelburg heeft zelfs een wereldwijde primeur; bodemwassen in een wasbox.


Zakelijk wassen bij Autowaspark Kuzee

Uw bedrijfsauto en/of wagenpark is het visitekaartje van uw bedrijf. Het regelmatig wassen van die auto zorgt voor een goede uitstraling. Daarbij is het ook onderdeel van het onderhoud aan de auto. Als zakelijke klant bent u niet alleen verzekerd van het schoonste resultaat, u kunt ook nog eens profiteren van extra voordeel.

Lees meer

Veel gestelde vragen

Ga voor meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen naar onze FAQ pagina

Copyricht Autowaspark Kuzee | Sitemap | Cookiebeleid | Privacy Statement | Links
Website door: DORST communicatie