Safari Carwash – 11 juni in Middelburg

Safari Carwash Zeeland voor het goede doel

🚘💦Autowaspark Kuzee, Middelburg
Vrijdag 11 juni

Op 11 juni organiseren wij, vier studenten van de Hogeschool Zeeland, een te gekke Safari carwash! Hiermee gaan wij geld ophalen voor Stichting MIVA, een goed doel dat ontwikkelingsprojecten ondersteunt met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen. MIVA heeft ons en onze andere studiegenoten van de HZ (Communicatie en Commerciële Economie) gevraagd om een evenement te organiseren om geld op te halen voor Ivainesu uit Zimbabwe. Wij hebben ervoor gekozen om dit te doen door middel van een carwash. Maar natuurlijk geen gewone carwash. Om helemaal in de sfeer van het land te komen waar de opbrengst naar toe gaat, Zimbabwe, hebben wij ervoor gekozen om dit te doen door middel van een safari experience! 🐯🦒🐘🦓🦁

Het goede doel
Wij zetten ons in opdracht van MIVA in voor Ivainesu, een veldwerker in Zimbabwe. Kinderen met een handicap hebben hier geen toegang tot een sociaal netwerk en gezondheidszorg. Vaak worden de kinderen achtergelaten bij hun grootouders zonder inkomen. Er is veel armoede en vaak weinig voedsel. Ivainesu spoort kinderen met een handicap op en zorgt ervoor dat ze de juiste behandeling krijgen en naar school kunnen.

Een auto is onmisbaar
Voor het opsporen en monitoren van de kinderen heeft Ivainesu een auto nodig. Ze kan dan sneller grotere afstanden afleggenen veel meer kinderen helpen. Kinderen die nu afgesloten zijn van de buitenwereld en zonder hulp geen eerlijke kans krijgen in het leven.

Ivainesu heeft dus dringend een auto nodig om nog veel meer gehandicapte kinderen te kunnen helpen. Door middel van de opbrengsten van de carwash en deze inzamelingsactie hopen wij het streefbedrag van MIVA te kunnen halen. Alle kleine beetjes helpen, en we zijn met elke donatie heel erg blij. Helpt u mee?

U kunt op vrijdag 11 juni vanaf 9.00 uw auto laten wassen door ons:

🗓Datum: vrijdag 11 juni 2021

🚘Locatie: Autowaspark Kuzee, Middelburg (Heerlijksheidsweg 3)

⏰Tijd: Hele dag, vanaf 9.00 uur

Als u uw auto komt laten wassen kunt u meedoen aan de winactie, met als hoofdprijs een waspas van Kuzee t.w.v. €250!🤩
Heeft u geen auto of heeft uw auto geen wasbeurt nodig? Dan kunt u hier uw gewenste bedrag doneren. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel.

Copyricht Autowaspark Kuzee | Sitemap | Cookiebeleid | Privacy Statement | Links
Website door: DORST communicatie