Overige services Kuzee bedrijvengroep

De Kuzee bedrijvengroep is een familiebedrijf, dat zich in grote mate bezighoudt met automotive.

Naast de carwashbedrijven houdt de groep zich bezig met takel- en bergingsactiviteiten alsmede auto en vrachtwagentransport in binnen- en buitenland. De gele voertuigen van Kuzee zijn een bekende verschijning op de Zeeuwse wegen. Ook landelijk behoort de groep tot de grotere spelers in de autotransportmarkt.

De bedrijvengroep bezit buitenom bedrijven in de automotive sector nog een verhuur portefeuille, waarin hoofdzakelijk bedrijf onroerend goed zit.

Op het gebied van autotransport is Kuzee Autologistiek een van de grotere spelers op de Nederlandse (auto)transportmarkt. Dagelijks vervoeren onze autotransporters tientallen voertuigen door geheel Nederland en het grootste deel van Europa.

Wilt u werken voor de bedrijvengroep? Bekijk dan ons aanbod vacatures.

Autologistiek

De afdeling autologistiek heeft transporters variërend van een 1-lader voor spoedopdrachten tot geavanceerde 9-laders voor verplaatsing van grote partijen auto’s. Handelsauto’s, interdealer-vervoer, lease-auto’s, nieuwe auto’s, schadeauto’s, oldtimers, exportauto’s, huurauto’s kortom alle soorten auto’s worden door ons dagelijks vervoert.

Autoberging

Auto te water, kettingbotsing, I.M.-melding, ongeval met gekantelde vrachtwagen. Dit zijn slechts enkele kreten die dagelijks in onze bergingsafdeling voorkomen. Hier werken dan ook de mannen met alle stempels op hun rijbewijs en secondewijzers op hun horloges. Deze bergingsspecialisten hebben alle bergingscursussen gevolgd en zijn als geen ander in staat om elk voertuig zonder bijkomende schade te takelen.

Contactgegevens Kuzee bedrijvengroep

Adres: Marie Curieweg 5
Postcode: 4389 WB
Plaats: Vlissingen

Telefoon: 0118-486801
E-mail: info@kuzee.com 

Op de website kuzee.com vindt u meer informatie over de Kuzee bedrijvengroep.

Copyricht Autowaspark Kuzee | Sitemap | Cookiebeleid | Privacy Statement | Links
Website door: DORST communicatie