Over ons

Al jaren is de autowasstraat van Autowaspark Kuzee in Oost-Souburg bekend op Walcheren. Maar na de opening van onze vestiging in Goes is Autowaspark Kuzee een begrip geworden in heel Zeeland. Nu er ook nog een vestiging geopend is in Middelburg en één in Terneuzen, komt onze missie weer een stukje dichterbij: Wanneer u aan autowassen denkt in Zeeland, dan is er maar één naam waaraan u denkt; Autowaspark Kuzee.

Onze jarenlange ervaring op gebied van autowassen delen wij graag met u, bijvoorbeeld met tips over u er zelf voor kunt zorgen dat u auto er altijd tiptop uitziet. Bij Autowaspark Kuzee telt maar één ding: het beste resultaat voor u.

Uw auto wassen en poetsen

Voor de een is het wassen van de auto een noodzakelijk kwaad, de ander beschouwt het als pure ontspanning. Uw auto heeft er echter altijd baat bij wanneer hij geregeld schoongemaakt wordt. Met een poetsbeurt houdt u de lak in conditie en daar heeft u later profijt van, bijvoorbeeld wanneer u de auto wilt verkopen.

Overige services Kuzee bedrijvengroep

De Kuzee bedrijvengroep is een familiebedrijf, dat zich in grote mate bezighoudt met automotive. Naast de carwashbedrijven houdt de groep zich bezig met takel- en bergingsactiviteiten, alsmede auto en vrachtwagentransport in binnen- en buitenland. Landelijk behoort Kuzee tot de grotere spelers in de autotransportmarkt.

Werken bij Kuzee

Autowaspark Kuzee is marktleider op het gebied van autowassen in Zeeland. Wilt u werken bij Autowaspark Kuzee? Bekijk dan ons overzicht met vacatures.

Bekijk de links om nog veel meer over deze onderwerpen te lezen.

Copyricht Autowaspark Kuzee | Sitemap | Cookiebeleid | Privacy Statement | Links
Website door: DORST communicatie