Werken bij Kuzee

Wilt u werken bij Kuzee? Op dit moment zijn onderstaande vacatures beschikbaar. Staat uw vacature niet in het overzicht maar zou u toch graag het team van Autowaspark Kuzee komen versterken? Stuur dan een open sollicitatie met uw cv en motivatie naar sollicitatie@autowasparkkuzee.nl of vul onderstaand formulier in.

Heb je vragen over één van de vacatures of over een baan bij Autowaspark Kuzee? We beantwoorden je vraag graag per mail via sollicitatie@autowasparkkuzee.nl

Openstaande vacatures Autowaspark Kuzee

Naam


AdresGeboortedatum

E-mailadres

Telefoonnummer

Selecteer de vacature waarop je solliciteert of kies voor een open sollicitatie


Upload je CV

Bij het invullen van dit formulier gaat u akkoord met het veilig opslaan en verwerken van uw gegevens via de website volgens de AVG. Dit staat beschreven in onzeBij het invullen van dit formulier gaat u akkoord met het veilig opslaan en verwerken van uw gegevens via de website volgens de AVG. Dit staat beschreven in onze Privacy Policy

Meer over Autowaspark Kuzee

De autowasstraten van Autowaspark Kuzee zijn modern en gebouwd met de nieuwste technieken. Zo hebben wij op dit moment wasstraten in de plaatsen Oost-Souburg, Middelburg, Goes en Terneuzen. Door heel Zeeland laat Autowaspark Kuzee uw auto weer stralen. Iedere vestiging is voorzien van een fullservice wasstraat, selfservice wasboxen en gratis stofzuigen.

Naast de carwashbedrijven houdt de groep zich bezig met takel- en bergingsactiviteiten alsmede auto en vrachtwagentransport in binnen- en buitenland. De gele voertuigen van Kuzee zijn een bekende verschijning op de Zeeuwse wegen. Landelijk behoort de groep tot de grotere spelers in de autotransportmarkt. Op de website kuzee.com vindt u meer informatie over de Kuzee bedrijvengroep.

Copyricht Autowaspark Kuzee | Sitemap | Cookiebeleid | Privacy Statement | Links
Website door: DORST communicatie